AĞRI / DOĞUBAYAZIT - Medine Müdafii Fahrettin Paşa Anadolu İmam Hatip Lisesi

Şbt

Okulumuz öğretmenlerine güvenli internet ve kişisel verilerin korunması hakkında seminer düzenlendi.

Şbt

Okulumuz 11/B sınıfı öğrencilerinden Kava Şahin sosyal etkinlik kapsamında Bayrak şiirini seslendirdi.

Şbt

12. Sınıf öğrencilerimize yönelik deneme sınavı yapıldı.

Okulumuzda 12. Sınıf öğrencilerimize düzenli olarak yapılan YKS deneme sınavlarında öğrencilerin bilgi,beceri ve zaman kullanımlarını ölçerken kaygı ve sınav stersini kontrol etme fırsatı buluyorlar.

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü Konu-Soru Dağılım Tabloları için tıklayınız...

Ekm

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Davut Şen okulumuzu ziyaret edip öğretmenlerimizle hasbihal ettiler. Nazik ziyaretlerinden dolayı müdürümüze teşekkür ederiz.

Mrt

Okul Müdürümüz ve Müdür Yardımcılarımız  günün anlam ve önemini anlattıktan sonra kadın öğretmenlerimize gül dağıtarak 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutladı

Mrt

OKULUMUZUN FUTBOL TAKIMI İLÇEDEKİ 8 LİSE ARASINDA GERÇEKLEŞEN FUTBOL TURNUVASINDA 1. OLMUŞTUR.